Følg ALT for damerne på de sociale medier
SPONSORERET indhold

Følg ALT for damerne på de sociale medier

ALT for damerne er ikke kun et ugeblad eller et website. Vi guider dig til inspiration fra os på Instagram, Facebook og Twitter.

Af:: Tine Brødegaard Foto: ALT for damerne
12. apr. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

✚ Twitter
Twitter er til dig, der har brug for den helt korte opdatering om dagens vigtigste, sjoveste eller mest rørende historie. Her følger vi selv mange af de personer og medier, som inspirerer os. Det er hurtigt og nemt at oprette sig, og du behøver ikke selv at ”tweete” – selvom vi også her meget gerne hører din mening.

Klik ind på Twitter.com (eller brug Google) og søg på @ALTfordamerneDK

✚ Facebook
Ammende, nøgne mødre i en smuk fotoserie er et eksempel på, hvad vi linker til på Facebook. Men det er også her, vi hører jeres mening om, hvornår det er o.k. at finde en ny kæreste efter sin partners død, og tipper til nogle af de mange artikler, som kun kommer på vores website og ikke bliver bragt i bladet, som f.eks. artiklen om, hvorfor ekstreme kroppe fascinerer os.

Følg også vores Kvindeløbsfacebookside med gode løbetips - så er du også den første som ved, hvornår tilmeldingen starter næste år!

Find os på:
facebook.com/altfordamerne

facebook.com/kvindelob


✚ Instagram
Søg på @altfordamerne og @altinterior, og kig med, når en forside skal skydes, når vi møder nogle af de mennesker, som medvirker i bladet. Bliv også opdateret om, hvilke mode-, skønheds og boligtendenser, der inspirerer redaktionen lige nu.

Download Instagram, hvis du har en smartphone, og søg på @altfordamerne samt @altinterior

SE OGSÅ: Kvinders løgne bliver afsløret på Twitter