De bedste webshops
SPONSORERET indhold

Her er de bedste webshops

Seks kvinder giver deres bud på webshops, der er værd at klikke forbi.

Af:: Meyer-Lavigne Foto: Bulls Press
20. nov. 2012 | Livsstil | ALT for damerne

Eva Kaas Ibsen – Unikt og uundværligt
Eva Kaas Ibsen er kvinden bag den yderst velassorterede webshop, Designdelicatessen.dk, og den fysiske udgave af butikken på Frederiksberg. Evas sans for at spotte godt design, gør Design Delicatessen til lidt af en shoppeoplevelse. Selv sætter hun pris på at kunne finde unikke ting på nettet, som man lige ikke finder på et hvilket som helst shoppingstrøg.

Salvorprojects.com
I maj købte jeg en helt vidunderlig bluse fra helt vidunderlige Ross Menuez, designeren bag den meget populære Fauna-pudeserie. Han laver de smukkeste tekstiltryk og er en helt igennem fantastisk designer.

Apple.com
Jeg tjekker ind hos Apple i ny og næ. Jeg har vel en mindre fetisch for Apple-produkter.

Allsaints.com
Har netop købt sko og kjole her. Er ret vild med deres univers og synes, de laver noget lækkert tøj til både mænd og kvinder. Det er tidløst og af god kvalitet.

Friendswithyou.com
Og så har jeg lige købt bænken, Mr. TTT Bench, fra den fantastiske kunstnergruppe, Friends With You.

Læs også: Her er de bedste apps

Sarah Hvass – Parisiske fristelser på iPad’en
Kunstneren Sarah Hvass’ populære illustrationer bliver solgt i designbutikker i både ind- og udland. Til daglig har Sarah sjældent tid til at gå i forretninger for børn, arbejde og træning. Men når ungerne sover, og der alligevel ikke er noget godt i fjernsynet, elsker hun at sidde med sin iPad og blive fristet af nettets herligheder.

Hennyandmy.com
Henny and My er en ny webshop med mange lækre accessories og enkle boligartikler så som puder, plaider og rumdufte. Alt sammen valgt ud af en cool modepige fra København.

Colette.fr
Hvis tiden ikke lige er til en tur til Paris, er dette et glimrende alternativ. De har altid har de mest cool ting, og man bliver virkelig inspireret af deres udvalg.

Finelittleday.com
Rigtig fin shop og blog lavet af en svensk kunstner. De har håndklæder, tæpper, keramik og puder til hjemmet.

Mandalay.dk
Jeg drømmer om at fylde min lille gårdhave med deres seje retrohavemøbler.

Mie Lerche Bach – Et par klik fra drømmerejsen
Med 250 kvadratmeter showroom, butik i hjertet af Odense og en tegnestue er det klart, at Mie Lerche Bach, indehaver af Lerche Design, ikke har det store behov for at shoppe interiør på nettet. Til gengæld køber Mie sine rejser og hotelophold på nettet. Det er også på nettet, hun optanker kaffe og køber litteratur.

Lerchedesign.dk
Min egen butik med alt det, hjertet kan begære.

Sas.dk
Her finder jeg mine drømmerejser.

Designhotels.com
Det er et virkeligt nemt sted at booke hotellet til rejsen.

Nespresso.com
Sitet, hvor du kan finde alt til Nespresso-elskere.

Amazon.com
Bøger, bøger og atter bøger...


Få flere nettips på næste side.

Cecilie Svanberg – magasiner, bøger – og så lige en piñata
Grafiskdesigner Cecilie Svanberg ejer designbureauet Mintstudio og arbejder til daglig med blandt andet illustration og visuel identitet. Med tre børn er det som regel først efter puttetid, Cecilie får lov til at sætte sig ved sin computer, men det sker af og til, at hun kommer til at shoppe midt i aftensmaden, hvis hun bare ikke kan vente.

Confettisystem.com
New York-baseret kunstner- og stylistduo, der bl.a. laver piñataer fyldt med konfetti og guirlander i de smukkeste farver.

Saxo.dk
Har et godt udvalg af skønlitteratur og interiørbøger. Priserne er gode, og man kan selv afhente produkterne i butikken på Østerbro. 

Billigvvs.dk
Her kan du købe alt, der har med VVS at gøre. Foruden at være billige har de også god kundeservice.

Magazinecafe.co.uk
Webshop med et stort udvalg af magasiner. 

Limonade.dk
Fransk inspireret børnetøjbutik, hvor de også har lækkert legetøj. F.eks. træklodser fra Uncle Goose og de yndigste små malebøger fra Rosie Flo. Her kan man også selv afhente produkterne i butikken på Frederiksberg.

Rikke Graff Juel – Stylistens foretrukne
Rikke Graff Juel er boligstylist og bruger i den forbindelse forskellige webshops til at få et overblik over, hvad der findes på markedet, og hvor det kan købes. Men også Rikke selv, hendes venner og hendes familie nyder godt af hendes sans for at finde unikke ting. Hun falder for finurlige, håndlavede ting med personlighed og humor. Specielt illustrationer og grafiske prints, men også keramik, træfigurer og andet i dimseafdelingen, som Rikke selv siger det.

Society6.com
Jeg er bidt af en gal illustrator og kan ikke få nok af poster og prints. Det bedste og største udvalg fås i denne amerikanske webshop.

Kaiku.dk
Denne webshop har reddet mig mange gange, når jeg akut har manglet noget til en stylistopgave. De har masser af super fine pynteting.

Mimiscircus.com
Jeg shopper ofte ting til min datters værelse. Jeg elsker deres accessories med nostalgiske undertoner.

Unika-k.dk
Det fineste porcelæn samlet på ét sted.

Læs også: 5 cool kvinder: Her er de bedste webshops

Pi Bjørg – Alt godt til hjemmet
Som keramiskdesigner mener Pi Bjørg selv, at hun har en seriøs arbejdsskade, når det kommer til det med at shoppe på nettet. Hun arbejder med sine hænder, og bruger dem til at se med. Derfor har hun meget svært ved at købe et produkt, før hun har haft det i hænderne. Når Pi handler på nettet, er hun på jagt efter noget brugt og billigt, som hun selv siger. F.eks. et køleskab på den blå avis eller et par bukser af yndlingsmodellen på Trendsales.

Penguin.co.uk
Er du til bøger, er dette himlen. Her finder du alle Penguins klassikere.

Cinnobershop.dk
Lækker, lækker webshop med det lækreste i notesbøger, opbevaring, kontorartikler, tryk og meget andet.

Caliroots.com
Cool skatergear til både kvinder og mænd.

Kidrobot.com
Et kæmpe univers af designer toys, vilde gadgets og accessories.

Royaldesign.dk
Et mekka af design til både ude og inde. Her er alt fra Alessi til Zwilling.


Læs også: Derfor er NetFlix stort