Infashionwebelieve.com
SPONSORERET indhold

Ugens Blog: Sådan får du lækker hverdagsstil på budget

Line Schjeldes stil er som mange af hendes jævnaldrende, nordiske søstres; sort, simpel og med et øje for den trendy detalje. Særligt ved Lines misundelsesværdige stil, som hun deler på sin blog Infashionwebelieve.com er, at hun har evne til at finde lækkert, budgetvenligt kluns, som hun kombinerer, så hun alligevel ligner den million, hun ikke har brugt på¨tøjet. Få hendes shoppestrategi og budget for tøjkøb her.

Af:: Mi Skjold Brix Foto: Infashionwebelieve.com
24. jan. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

Hvad gør din blog unik?
- At min blog er så simpel og lige til, at de fleste af mine læsere kan spejle sig i den og mig. Jeg forsøger ikke at opfinde den dybe tallerken, når jeg tager tøj på om morgenen, men gør en dyd ud af få simpelt tøj, som alle har råd til, til at se lækkert ud. De fleste af os har jo ikke råd til at købe nyt hver dag, så jeg vil gerne have at min blog er et sted, der ikke kun opfordrer til forbrug, men som også inspirerer til nye anvendelsesmuligheder af det tøj, man allerede har derhjemme.

Hvor mange penge bruger du på tøj om måneden?
- Mellem 1500 og 3000 kr. Mit budget hedder egentlig 1000 kr, men da det hver måned også lykkes mig at sælge for omkring 1000 kr, så lykkes det mig næsten at holde mig inden for budgettet.

Hvis du fik 10.000 kr., du skulle bruge i dag, hvad ville du så bruge dem på?
- Jeg ville se at få bestilt det gensyn med New York, som jeg har sukket efter, siden jeg var derovre i september sidste år. New York kan det hele, og jeg kan ikke forestille mig nogensinde at blive træt af den by!

Hvad er din strategi, når du shopper?
- Jeg er en shoppeplanlægger – eller min ambition er i hvert fald at være det. Både ved sæsonens og den enkelte måneds start forsøger jeg at visualisere de ting, jeg godt kunne tænke mig at tilføje til min garderobe den kommende tid, og så er det med udgangspunkt i denne liste, at jeg shopper. Men strategien er overordnet set, at det, jeg shopper, skal kunne opfylde et reelt behov i min garderobe, altså er det ikke nok at tøjet er pænt, sidder pænt på og ikke er helt identisk med noget, jeg har i forvejen. Jeg skal virkelig mangle det, før jeg synes, det er med god samvittighed, at jeg køber det med hjem. Selvfølgelig er der ingen regler uden undtagelse, men jeg kan også klart mærke, at det er mine planlagte køb, som jeg altid ender med at blive mest glad for i det lange løb.





Hvad er ultimativ selvforkælelse for dig?
At holde fri. Med et fuldtidsstudie, 2 jobs og bloggen så er jeg online langt det meste af dagen, og det kan være svært ikke at ende med at bruge en hel dag foran computeren. Derfor er den ultimative selvforkælelse for mig at kunne holde helt fri fra det hele. Jeg er super dårlig til det i virkeligheden, men jeg vil så gerne blive bedre til ikke lige at skulle tjekke mails, facebook, instagram osv. hvert andet øjeblik, og i stedet hygge med en god bog, lækker te, musik på anlægget, stearinlys tændt, og så bare være tilstede i det. Dét er for mig selvforkælelse!

Hvordan vil dine venner beskrive dig, tror du?
Betænksom, eftertænksom og med et stort overskud og overblik. Mine tætteste veninder kender mig i virkeligheden nok næsten bedre, end jeg selv gør, men hvis de skulle beskrive mig, så tror jeg, de ville have brugt de fire ord.

Hvad kan give dig dårlig samvittighed?
Ødselhed. Jeg har det virkelig dårligt med at smide ting ud, og ting, jeg ikke kan bruge længere, forsøger jeg derfor altid at sælge eller forære væk, så ikke ting går unødvendigt til spilde. Jeg er opvokset i en familie hvor man ikke bare smed ud, og dét har jeg virkelig taget med mig videre.

Hvilke tre blogs skal man ellers læse, hvis man er pjattet med din?
Jeg læser mere eller mindre fast med hos omkring 80 andre bloggere, men hvis jeg skal være sikker på at gå et sted hen, hvor jeg er garanteret lækre billeder, velskrevede indlæg og god inspiration, så er det hos:
Den Lille Recessionista  - læs Ugens Blog med Den Lille Recessionista her.
Fashionlab
This is why I'm broke

Hvad kan gøre dig ør i hovedet af lykke?
Søndags morgener med min kæreste. Den dag på ugen, hvor vi kan gøre lige, hvad vi vil – og hvor vi har tid til at gøre det sammen. Det starter ofte med en gåtur rundt på vores elskede Vesterbro, hånd i hånd, mens vi snakker om alting og ingenting, måske et smut forbi bageren, og så hjem og have dynerne ind i sofaen, mens vi ser et afsnit af den serie vi nu end er i gang med. Jo, søndag med min kæreste gør mig ret lykkelig.

LÆS OGSÅ: Ugens Blog: Her er mit bedste råd til kurvede kvinder