ALT anbefaler
SPONSORERET indhold

ALT anbefaler: celebrity blogs

I denne uge står den på celebrity blogs af den inspirerende og lækre slags.

Af: Mi Skjold Brix
02. jun. 2013 | Livsstil | ALT for damerne


Tjekkede Gwyneth


Som kransekagefiguren har vi valgt Gwyneth Paltrows livstilsblog Goop. Hver uge udsender hun (og hendes team) et nyhedsbrev med fokus på alle de positive ting i livet. Der er updates om mode, rejser, skønhed, opskrifter og kultur.
Den er vel det, man kan kalde for en hellig gral indenfor celebrity blogs, og vi er faste følgere. Vi elsker, at man får virkelige meget for sine "clicks". Indlæggene er lange og gennemarbejdet. 

Emner: mode, rejser, opskrifter, kultur, skønhed.

 
Sunde Kira

Kira Eggers, der i sin tid var med i programmet På egen krop på TLC, hvor hun trænede sig op til en bodybuilder-konkurrence på bare ti uger, har fortsat den sunde udvikling, og blogger blandt andet om kost og motion foruden mere private aspekter af sit liv. Hun har blandt andet lavet en udførlig træningsplan og deler sunde opskrifter med os via bloggen, der er en del af Danmarks største blogfællesskab; Bloggers Delight.

Emner: sundhed, træning, kost


Modedronningens datter

Den berømte og berygtede tidligere redaktør for Vogue Paris, Carine Roitfield, blev mormor for knap et år siden og i den anledning har hendes datter Julie Restoin Roitfield startet en blog dedikeret til datteren Romy Nicole. Romy and the Bunnies beskæftiger sig med alt indenfor graviditet og livet som mor og poster blandt andet interviews med kendte mødre, skønhedsanbefalinger og mode til de mindste. Det er en æstetisk flot blog og ekstra lækkert er de fine akvareltegninger, der illustrerer nogle af indlæggene. Læs den også, selvom du ikke er vordende mor :)

Emner: børn, graviditet, mode, kultur

Feminine Saseline


En anden dansk kendis, der er værd at følge, er den skønne Saseline, der lige har lanceret sin egen husplejeserie, Sase. Der ryger alt fra outfitbilleder over skønhedsprodukter til rejsebilleder op på hendes blog. Saseline er en rigtig pige-pige, så hvis du mangler inspiration på den front, så tag et kig her. 

Emner: mode, skønhed, rejser