ALT anbefaler
SPONSORERET indhold

ALT anbefaler: de bedste shoppeapps

Du har med al sandsynlighed en smartphone. Og du er sikkert ikke helt skidt til at shoppe. Kombiner de to med disse fem apps, der giver både rabatter og forspring i forbrugsjunglen.

Af:: Mi Skjold Brix
01. sep. 2013 | Livsstil | ALT for damerne


RABAT MED FLAUNTIN

Med denne app får du mulighed for at sapre 10 procent hos dine yndlingsforhandlere. Men intet er som sagt (helt) gratis og får at opnå rabatten skal du dele dit køb på sociale medier – men det er da en billig pris at betale for en fin rabat, hvis du er ude og skal investere i en større tilføjelse til garderoben. Flauntin kan bruges i de butikker, der skilter med det. Blandt andet i Adélie Boutique, Bruuns Bazar og Kyoto på Istedgade – et københavnerfænomen indtil videre.





LOPPER MED FLEAFINDER

Aldrig hard et været så trendy at genbruge. Loppemarkeder skyder op som padehatte i skovbunden og det kan være svært at danne sig et overblik – men ikke længere. Med Fleafinder får du nemt et overblik over hvad, hvor og hvornår. Om du er til old school bagagerumsmarkeder, fashionable lagersalg eller hyggelige loppemarkeder, finder du dem her og kan sortere efter beliggenhed og kategori af varer.







VIDERESÆLG MED ANYWEAR

Bag Anywear app'en står en række iværksættere, der må siges at være et yderst overraskende miks. Det drejer sig om Emil Thorup, Pernille Rosendahl, Steffanie Gundelach (fra bloggen Anywho) og Kenneth Plummer. App'en er en som en markedsplads for lækkert tøj og sko, og du kan både sælge og købe her. Det eneste du skal bruge er app'en. Du taget et billede af det, du gerne vil sælge, skriver en lille tekst og voila, så er det i gang. Den er nem, simpel og kvaliteten af tøjet virker til at være højere end mange andre steder.