Shoppetips fra Pernille Rosendahl og Anywho-blogger
SPONSORERET indhold

Shoppetips fra Pernille Rosendahl og Anywho-blogger

ALT for damerne mødte de to stilikoner til lanceringen af deres nye app til salg og køb af brugt kvalitetstøj og sneg et par spørgsmål ind om deres egne foretrukne steder at shoppe, når de klikker rundt i cyberspace.

Af: Mi Skjold Brix
03. maj. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

Pernille Rosendahl og Anywho-bloggeren Stephanie Gundelach er bare to af kræfterne bag en ny hjemmeside og app, ANYWEAR, hvor brugerne nemt kan købe og sælge brugt kvalitetstøj.

De fejrede lanceringen på Orangeriet i Kongens Have i Købehavn med lyserød logo-kage og brunch. Vi fangede dem i kagespisningen til en snak om deres egne yndlingssteder at shoppe på nettet - både billigere og dyrere steder. Kun én ting var de uenige om.

Pernille: Jeg synes, nogle af highstreetbrands'ne gør det rigtig godt; TOPSHOP og Asos.com.
Jeg synes også Farfetch.com er en blæret side, fordi den også har en vintage del. Det er en meget vidtfavnende side.

Stephanie: Jeg kan også godt lide Thecorner.com. Super fed webshop. Det er også lidt dyrere ting, men virkelig gode og godt udvalg.
Vintagemæssigt går jeg næsten altid på Times Up-vintage. De har en ret god webshop, hvor jeg synes, man ser tingene ret godt på.

Hvad køber I ikke på nettet?

Stephanie: Det med at handle fødevarer og få det leveret til døren.. Så kan jeg altså bedre lide at gå ned i supermarkedet...

Pernille: Nej, det er SÅ fedt! Nemlig.com, den må du godt skrive på!

Stephanie: Få det leveret til døren i en indkøbspose? Ej..

Pernille: Prøv at høre, der kommer en lille mand med frysebokse! Du skal have nogen børn, så snakkes vi ved, haha. Et household med dyrefoder, letmælk og skummet mælk og sødmælk og toiletruller og vaskepuller og gulvvask. Alt det der kedelige, tunge, som man bare slæber hjem, det gider jeg ikke. Man kan stadig gå ud og købe frisk frugt og grønt og kød. Men alt det kedelige der?

Tjek også de to fashionistaers hjemmeside, hvor du kan købe eller sælge tøj, du ikke får brugt: ANYWEAR.dk

LÆS OGSÅ: Rosendahl og Anywho-blogger lancerer gratis app.