EmediateAd
annonce
Braiseret kalvebryst

Braiseret kalvebryst med jordskokkepuré Foto: Line Thit Klein

Braiseret kalvebryst

Braiseret kalvebryst med jordskokkepuré

Af: Mira Arkin, 28. december 2011

En genial gæsteret, da kødet kan laves dagen i forvejen, og bare skal varmes op før servering.

6
Ingredienser

1,2 kg kalvespidsbryst
1 spsk olie
2 løg
1 porre
2 fed hvidløg
3 dl Frederiksdal kirsebærvin eller portvin
3 dl vand
1 kvist frisk timian
salt og sort peber.
750 g jordskokker
1 tsk hvidvinseddike
5 dl olie til friture
1 kg kartofler
50 g smør
1 dl piskefløde, alternativt mælk
500 g svampe
1 kvist timian
salt og sort peber
olie til stegning
evt. ærteskud

Tip og vin til maden
Frederiksdal kirsebærvin smager meget som portvin. Hvis du ikke kan skaffe den, kan du bruge portvin i stedet. Du kan ikke bruge gammeldags kirsebærvin, da det er likør og har en helt anden smag.

Vin til maden: Barolo eller Bordeaux
 
Kommentar
Annonce
Annonce

Sidste nyt

Annonce
Annonce

Mest læste

Blogs
Nøgne kroppe: Sådan ser vi ud i slowmotion
Læs bloggen
Afstemning

Hvilken type mad spiser du typisk, når du lige er kommet hjem fra en løbetur?

Stem
Annonce