EmediateAd
annonce
Grillet kalvemørbrad med svampe og citronsmør

Grillet kalvemørbrad med svampe og citronsmør Foto: Line Thit Klein

Kalvemørbrad opskrift

Grillet kalvemørbrad med svampe og citronsmør

Af: Pernille Skjødt, 18. februar 2012

Kalvmørbrad med svampe og citronsmør er spækket med velsmag, men uden at gøre jer tunge i maven.

2
Ingredienser

Grønt citronsmør
100 g blødt smør
1 spsk finthakket dild
1 spsk finthakket purløg
1 spsk finthakket bredbladet persille
1 tsk revet citronskal
2 tsk citronsaft
½ tsk karry
½ tsk dijonsennep
salt og peber

300 g svampe, f.eks. østershatte, chitaki, portobello eller lign
2 spsk olivenolie
2 skalotteløg skåret i skiver
1 spsk smør
1 fed finthakket hvidløg
1 dl plukket bredbladet persille
2 tournedos af kalvemørbrad
lidt olivenolie til stegning
salt og peber

Tilbehør: kogte kartofler eller polenta

Tip
Det resterende smør kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet, eller kommes det i fryseren og bruges til f.eks. grillede lammekoteletter og andet kød, eller i en bagt kartoffel.
 
Flere opskrifter
Kommentar
Annonce
Annonce

Sidste nyt

Annonce
Annonce

Mest læste

BlogMad
Lav sund koldskål med bær
Gå til madbloggen
Annonce
Afstemning

Hvilken type mad spiser du typisk, når du lige er kommet hjem fra en løbetur?

Stem