EmediateAd
annonce
Grillet kalvemørbrad med svampe og citronsmør

Grillet kalvemørbrad med svampe og citronsmør Foto: Line Thit Klein

Kalvemørbrad opskrift

Grillet kalvemørbrad med svampe og citronsmør

Af: Pernille Skjødt, 18. februar 2012

Kalvmørbrad med svampe og citronsmør er spækket med velsmag, men uden at gøre jer tunge i maven.

2
Ingredienser

Grønt citronsmør
100 g blødt smør
1 spsk finthakket dild
1 spsk finthakket purløg
1 spsk finthakket bredbladet persille
1 tsk revet citronskal
2 tsk citronsaft
½ tsk karry
½ tsk dijonsennep
salt og peber

300 g svampe, f.eks. østershatte, chitaki, portobello eller lign
2 spsk olivenolie
2 skalotteløg skåret i skiver
1 spsk smør
1 fed finthakket hvidløg
1 dl plukket bredbladet persille
2 tournedos af kalvemørbrad
lidt olivenolie til stegning
salt og peber

Tilbehør: kogte kartofler eller polenta

Tip
Det resterende smør kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet, eller kommes det i fryseren og bruges til f.eks. grillede lammekoteletter og andet kød, eller i en bagt kartoffel.
 
Kommentar
Annonce
Annonce

Sidste nyt

Annonce
Annonce

Mest læste

BlogMad
Sund “chokolade”-mousse
Gå til madbloggen
Annonce
Afstemning

Har du fået udført sort arbejde?

Stem