EmediateAd
annonce
Muffins med squash og citrusglasur

Muffins med squash og citrusglasur Foto: Line Thit Klein

Muffins opskrift

Muffins med squash og citrusglasur

Af: Cecilie Svensson, 15. marts 2012

Skønne, små krydrede, saftige kager, som får modspil af den syrligt-søde frosting. Klementinens bittersøde smag giver et eksotisk pift til kagerne, men kan også fint erstattes med saft og skal fra en usprøjtet appelsin, hvis du vil.

12 stk
Ingredienser

Muffins:
2 æg, størrelse L
175 g brun farin
200 g hvedemel
1 spsk kanel
1 tsk natron
½ tsk salt
saft og skal af 1 usprøjtet klementin eller ½ usprøjtet appelsin
1 dl neutral olie
175 g fintrevet squash.

Citrusglasur
200 g flødeost, stuetempereret
5 spsk usaltet blødt smør (stuetemperatur)
saft og skal af 1 usprøjtet lime
150 g flormelis

Tip
Du kan også komme muffinsdejen i en springform eller sandkageform og bage den som en kage. Så skal den bare have ca. dobbelt så lang tid.
Søg i emner
 
Flere opskrifter
Kommentar
Annonce
Annonce

Sidste nyt

Annonce
Annonce

Mest læste

BlogMad
Sund “chokolade”-mousse
Gå til madbloggen
Annonce
Afstemning

Har du fået udført sort arbejde?

Stem