EmediateAd
annonce
Muslingesuppe

Muslingesuppe Foto: Line Thit Klein

Muslingesuppe opskrift

Muslingesuppe

Af: Cecilie Svensson, 17. februar 2012

En meget dejlig suppe som smager vidunderligt med et godt brød til. Safranen kan udelades i en snæver vending, men suppen er bedst med.

4 50 min.
Ingredienser

1 ½ kg friske blåmuslinger
2 fed hvidløg
2 løg
1 porre
2 stængler bladselleri
1 lille fennikel
2 spsk smør
en knivspids safran, fås bla i Irma
3 dl hvidvin
3 dl fiskefond
2 dl piskefløde salt og peber
evt lidt frisk chili, finthakket

Tilbehør: Brød

Søg i emner
 
Flere opskrifter
Kommentar
Annonce
Annonce

Sidste nyt

Annonce
Annonce

Mest læste

BlogMad
Den store test: Juicer – power vs. slow
Gå til madbloggen
Annonce
Afstemning

Har du fået udført sort arbejde?

Stem