EmediateAd
annonce
Perlehønebryst med grillede løg, ærter og grov mos med nye kartofler og løvstikke

Perlehønebryst med grillede løg, ærter og grov mos med nye kartofler og løvstikke Foto: Line Thit Klein

Perlehønebryst

Perlehønebryst med grillede løg, ærter og grov mos med nye kartofler og løvstikke

Af: Pernille Skjødt, 29. juli 2013

Grillet kød som f.eks. perlehønebryst og løg er vidunderlig sommermad —og at servere nypillede ærter som det sprøde og søde drys er ren luksus.

Ingredienser

800 g nye kartofler
50 g smør
2 spsk olivenolie
salt og peber
Lidt løvstikke eller persille, hakket

400 g flade italienske løg eller små, nye løg
olivenolie
lidt frisk timian
4-6 perlehønebryster
olivenolie til grillstegning
salt og peber

400 g ærter
1½ spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
friskkværnet peber
1½ spsk skalotteløg eller rødløg, finthakket
1 spsk løvstikke, finthakket

Søg i emner
 
Flere opskrifter
Kommentar
Annonce
Annonce

Sidste nyt

Annonce
Annonce

Mest læste

BlogMad
Sund “chokolade”-mousse
Gå til madbloggen
Annonce
Afstemning

Har du fået udført sort arbejde?

Stem