EmediateAd
annonce

Sundt & Nemt

  • Sådan laver du rucolasalat med jordbær og pebervinaigrette

    Rucolasalat med jordbær og pebervinaigrette

    Det er sikkert og vist, at jordbær og peber er supergode sammen.

  • Lækker ristet makrel med ribs
    Sundt & Nemt | 01. august | Af: Louisa Lorang | Ristet makrel med ribs

    Ristet makrel med ribs

    Ribs er supergode til fisk med deres skønne syrlighed, der ikke overdøver fiskens smag.

  • Sprød salat med birkes og hindbær
    Sundt & Nemt | 31. juli | Af: Louisa Lorang | Salat med birkes og hindbær

    Salat med birkes og hindbær

    Salaten er især skøn til et stykke ristet eller grillet kylling eller fisk.

  • Sådan laver du kylling med brombær og estragon
    Sundt & Nemt | 30. juli | Af: Louisa Lorang | Kylling med brombær og estragon

    Nem mandagsmiddag: Kylling med brombær og estragon

    Denne ret smager af en million! Servér gerne en stor, fyldig salat til. Få opskriften her.

  • Sådan laver du nye rødbeder med solbær
    Sundt & Nemt | 29. juli | Af: Louisa Lorang | Nye rødbeder med solbær

    Nye rødbeder med solbær

    Er du heldig at kunne få rødbeder i flere farver, så vælg dem endelig.

  • Sådan laver du blomkålssuppe med sommertrøfler
    Sundt & Nemt | 21. juli | Af: Louisa Lorang | Blomkålssuppe med sommertrøfler

    Blomkålssuppe med sommertrøfler

    Klassisk, skønt og med en luksustopping − køb fx. trøfler i online.

  • Sådan laver du muslingesuppe med fennikel
    Sundt & Nemt | 20. juli | Af: Louisa Lorang | Muslingesuppe med fennikel

    Muslingesuppe med fennikel

    Denne muslingesuppe er enkel og passer lige godt til hverdag og weekend.

  • Sådan laver du brændenældesuppe med citronyoghurt
    Sundt & Nemt | 20. juli | Af: Louisa Lorang | Brændenældesuppe med citronyoghurt

    Brændenældesuppe med citronyoghurt

    Det er forbløffende nemt at lave brændenældesuppe. Og det smager virkelig godt.

  • Sådan laver du ærtesuppe med hvidløg og pocherede æg

    Ærtesuppe med hvidløg og pocherede æg

    Ærtesuppe er noget af det nemmeste at lave og skønneste at spise.

  • Sådan laver du squash og mandelsuppe
    Sundt & Nemt | 19. juli | Af: Louisa Lorang | Squash og mandelsuppe

    Squash og mandelsuppe

    Det er supersmart at komme mandler i en suppe. De jævner nemlig suppen på smukkeste vis.

  • Rugsalat med chorizo
    Sundt & Nemt | 04. marts | Af: Louisa Lorang | Rugsalat med chorizo

    Rugsalat med chorizo

    Det her er en salat, som, jeg synes, er den skønneste morgenmad - også god til frokost og middag.

  • Perlebygsalat med edamame og parmesan

    Perlebygsalat med edamame og parmesan

    Supernemt tilbehør eller frokostret. Salaten er lækker til fisk eller lyst kød.

  • Boghvede-tabbouleh
    Sundt & Nemt | 03. marts | Af: Louisa Lorang | Boghvede-tabbouleh

    Boghvede-tabbouleh

    Salaten er især god til stegt eller grillet kød, f.eks. kylling, okse eller lam. Prøv den også til spyd.

  • Blomkålssalat med perlebyg
    Sundt & Nemt | 03. marts | Af: Louisa Lorang | Blomkålssalat med perlebyg

    Blomkålssalat med perlebyg

    Denne salat kan sagtens stå alene. Men den er også skøn med et stykke ristet fisk på toppen.

  • Speltsalat med bønner og avocado
    Sundt & Nemt | 03. marts | Af: Louisa Lorang | Speltsalat med bønner og avocado

    Speltsalat med bønner og avocado

    Salaten er skøn, spicy og supermættende. Brug den gerne til barbeque og tortillaer med kød.

  • Misosuppe
    Sundt & Nemt | 28. januar | Af: Chris MacDonald | Misosuppe

    Misosuppe

    Skal det gå lynhurtigt, kan suppen spises, som den er, uden at du kommer fyld i, men det er rart at have lidt at tygge på.

  • Papadums med ærtemos
    Sundt & Nemt | 27. januar | Af: Chris MacDonald | Papadums med ærtemos

    Papadums med ærtemos

    Du kan kun tilberede papadums fedtfrit, hvis du bruger en mikroovn. Hold godt øje med dem – de kan hurtigt blive sorte.

  • Rispapirruller med fjordrejer, æble & ærter

    Rispapirruller med fjordrejer, æble & ærter

    Fyldet kan også bruges som en blandet salat med en dressing på i stedet for at rulle det i rispapir. Uden rejerne kan rispapirrullerne bruges til mellemmåltid.

  • Pulled pork i bolle med coleslaw
    Sundt & Nemt | 24. januar | Af: Chris MacDonald | Pulled pork i bolle med coleslaw

    Pulled pork i bolle med coleslaw

    Pulled pork er svinekød, der er langtidstilberedt og derfor meget mørt og let kan plukkes eller trækkes i trævler.

  • Rødbedejuice
    Sundt & Nemt | 25. januar | Af: Louise Lorang | Rødbedejuice

    Rødbedejuice

    Denne juice er så sød og blød, at den nærmest er velegnet til en børnefødselsdag − det er den, du skal starte med, hvis du ikke er vant til at drikke dine grøntsager.

  • Kåljuice
    Sundt & Nemt | 25. januar | Af: Louise Lorang | Kåljuice

    Kåljuice

    Denne juice er fuld af kål. Jeg kan lide syren fra limen og de grønne æbler som modspil. Den smager af juice på den gode måde og giver straks følelsen af at blive ekstra stærk.

  • Granatæblejuice
    Sundt & Nemt | 24. januar | Af: Louise Lorang | Granatæblejuice

    Granatæblejuice

    Denne juice kan du sagtens lave på en almindelig, håndholdt citruspresser. Det sviner lidt, men det virker.

  • Fennikelshot
    Sundt & Nemt | 24. januar | Af: Louise Lorang | Fennikelshot

    Fennikelshot

    Her er et shot, som smager skønt, men det er nok med et lille skud.

  • Råkostjuice
    Sundt & Nemt | 23. januar | Af: Louisa Lorang | Råkostjuice

    Råkostjuice

    Juicen smager lidt som råkost. Skal den være helt børnevenlig, kan du nøjes med én grapefrugt, eller helt udelade dem. Men jeg kan godt lide den friske, syrlige og let bitre smag.

  • Juice med et tvist
    Sundt & Nemt | 30. december | Af: Ditte Ingemann | Juice med et tvist

    Juice med et tvist

    Det er dejligt at starte dagen med et glas juice. Prøv at tilsætte frisk chili – det giver en dejlig varm smag.

  • Sprød salat med chilidressing og varmrøget makrel

    Sprød salat med chilidressing og varmrøget makrel

    Velsmagende frokostsalat med stærk dressing, som spiller godt sammen med det syrlige æble og den fede makrel.

  • Chili con carne med masser af grønt
    Sundt & Nemt | 30. december | Af: Ditte Ingemann | Chili con carne

    Chili con carne

    Denne version af chili con carne er en rigtig simreret, så hvis du har tiden til det, så lad den endelig stå og simre i 2-3 timer.

  • Kålsalat med spejlæg og rød chili
    Sundt & Nemt | 30. december | Af: Ditte Ingemann | Kålsalat

    Kålsalat med spejlæg og rød chili

    Dejlig indiskinspireret frokostret med masser af smag.

  • Ølandspizza
    Sundt & Nemt | 02. januar | Af: Birdie Bjerregaard og Louise Bruun | Ølandspizza

    Ølandspizza

    Prøv en pizza, der er både sund og nærende.

  • Grønt shot
    Sundt & Nemt | 02. januar | Af: Birdie Bjerregaard og Louise Bruun | Grønt shot

    Grønt shot

    Start dagen med et sundt morgenshot.

Annonce
Annonce

Sidste nyt

Annonce
Annonce

Mest læste

BlogMad
Lav sund koldskål med bær
Gå til madbloggen
Annonce
Afstemning

Hvilken type mad spiser du typisk, når du lige er kommet hjem fra en løbetur?

Stem