EmediateAd
annonce
Pasta med ratatouille

Pasta med ratatouille

Af: Vibeke Lehn, 17. marts 2010

Til fire personer
Ingredienser

1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
2 spsk olivenolie
2 små courgetter i grove tern
1 aubergine i grove tern
2 udkernede, groftskårne peberfrugter, f.eks. orange og rød
½ liter passata (flydende flåede tomater)
lidt grøntbouillon
salt, friskkværnet peber
frisk eller tørret basilikum og oregano.
300 g fuldkornsspaghetti.

Tilbehør:
50 g reven parmesanost.

Energi pr. person:
450 kcal, fedt 18%, protein 17%, kulhydrat 65%.
Søg i emner
 
Flere opskrifter
Kommentar
Slå op Vis også på facebook
Annonce
Annonce

Sidste nyt

Annonce
Annonce

Mest læste

BlogMad
Sund “chokolade”-mousse
Gå til madbloggen
Annonce
Afstemning

Har du fået udført sort arbejde?

Stem