EmediateAd
annonce
Pasta med ratatouille

Pasta med ratatouille

Af: Vibeke Lehn, 17. marts 2010

Til fire personer
Ingredienser

1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
2 spsk olivenolie
2 små courgetter i grove tern
1 aubergine i grove tern
2 udkernede, groftskårne peberfrugter, f.eks. orange og rød
½ liter passata (flydende flåede tomater)
lidt grøntbouillon
salt, friskkværnet peber
frisk eller tørret basilikum og oregano.
300 g fuldkornsspaghetti.

Tilbehør:
50 g reven parmesanost.

Energi pr. person:
450 kcal, fedt 18%, protein 17%, kulhydrat 65%.
Søg i emner
 
Flere opskrifter
Læs også
Kommentar
Slå op Vis også på facebook
Annonce
Annonce

Sidste nyt

Annonce
Annonce

Mest læste

BlogMad
Lav sund koldskål med bær
Gå til madbloggen
Annonce
Afstemning

Hvilken type mad spiser du typisk, når du lige er kommet hjem fra en løbetur?

Stem