EmediateAd
annonce
Spidskål med friske majs og skindstegt kyllingebryst

Spidskål med friske majs og skindstegt kyllingebryst Foto: Mikkel Adsbøl

Spidskål med friske majs og skindstegt kyllingebryst

Spidskål med friske majs og skindstegt kyllingebryst

Af: Martin Haugaard Zielke, 13. januar 2012

Majs og kylling er en klassisker, og med kål er det super sundt.

4
Ingredienser

4 spsk olivenolie
4 kyllingebryster med skind
2 mellemstore spidskål
2 majskolber, friske
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 dl hønsebouillon
½ bundt frisk purløg
salt og peber

Annonce
Kokketip:
Savoy kål kan også bruges i denne ret, dog vil jeg anbefale at du forkoger dette i ca. 10 min, da det er mere fast i kålkødet.
Søg i emner
 
Flere opskrifter
Læs også
Kommentar
Annonce
Annonce

Sidste nyt

Annonce
Annonce

Mest læste

BlogMad
Lav sund koldskål med bær
Gå til madbloggen
Annonce
Afstemning

Hvilken type mad spiser du typisk, når du lige er kommet hjem fra en løbetur?

Stem