EmediateAd
annonce
Spidskål med friske majs og skindstegt kyllingebryst

Spidskål med friske majs og skindstegt kyllingebryst Foto: Mikkel Adsbøl

Spidskål med friske majs og skindstegt kyllingebryst

Spidskål med friske majs og skindstegt kyllingebryst

Af: Martin Haugaard Zielke, 13. januar 2012

Majs og kylling er en klassisker, og med kål er det super sundt.

4
Ingredienser

4 spsk olivenolie
4 kyllingebryster med skind
2 mellemstore spidskål
2 majskolber, friske
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 dl hønsebouillon
½ bundt frisk purløg
salt og peber

Kokketip:
Savoy kål kan også bruges i denne ret, dog vil jeg anbefale at du forkoger dette i ca. 10 min, da det er mere fast i kålkødet.
Søg i emner
 
Flere opskrifter
Kommentar
Annonce
Annonce

Sidste nyt

Annonce
Annonce

Mest læste

BlogMad
Sund “chokolade”-mousse
Gå til madbloggen
Annonce
Afstemning

Har du fået udført sort arbejde?

Stem