EmediateAd
annonce
Guide: Tag veninderne med til Damaskus

Syriens hovedstad, Damaskus. Foto: Sofie Pedersen, Bulls

Damaskus

Guide: Tag veninderne med til Damaskus

Af: Sofie Pedersen, 17. januar 2012

TILFØJELSE: Vi gør opmærksom på følgende anbefaling: "Udenrigsministeriet fraråder alle rejser til Syrien, og danskere opfordres til at forlade landet. Der er en meget stor risiko for bortførelse af vesterlændinge i hele landet, også selvom de er af regional eller anden etnsik herkomst. Danmarks deltagelse i koalitionen imod Islamisk Stat kan udsætte danskere for særlig risiko."
Udenrigsministeriets rejsevejledninger, 2. oktober 2014.


Fakta boks

ALT for damerne rejste med Viktors Farmor, som arrangerer pigerejser til Damaskus af en uges varighed. Pris 12.500 kr., Viktorsfarmor.dk

Malev, Turkish Airlines og Czech Airlines flyver alle fra Kastrup til Damaskus for knap 3.000 kr.

Efteråret og foråret er det bedste tidspunkt at besøge Damaskus på, da temperaturen i sommermånederne kan komme op over 45 grader.

Der kræves visum ved indrejse i Syrien. Det kan købes ved ankomsten til Damaskus lufthavn for 30 dollars kontant. 

Find mere rejseinspiration på ALTfordamerne.dk/rejser

Søg i emner
 
Læs flere rejseartikler
Kommentar
Slå op Vis også på facebook
 • scandie2003
  scandie2003 22. feb - 2012
  Det der må være noget nær en af de dummeste artikler, AfD nogensinde har bragt. For "os andre" er situationen i Syrien sådan her: http://www.bbc.co.uk/news/world/ Men AfD synes, vi skal tage af sted og få os noget wellness. Kors i hytten, siger jeg bare! Og dér røg der altså et par læsere i svinget.
  Besked
 • Horne
  Horne 21. jan - 2012
  Dit indlæg:
  Du skal være logget ind for at sende dit indlæg.
  Hvis du ikke allerede har en brugerkonto, kan du oprette en under “Ny bruger?” nederst.

  WAUW!!! Sikken god artikel om Damaskus, jeg har været der to gange og det er en fantastisk by! Og I får beskrevet lige præcis de ting jeg så og prøvede, så det har været et dejligt Deja vu at læse den. MEN I kan altså ikke udgive en artikel om Damaskus i januar 2012 og så helt lade være med at nævne oprøret med et enkelt ord - det kan I ikke være bekendt! Hverken overfor det syriske folk som kæmper en ulig kamp mod styret, men da heller ikke overfor os læsere - I vil vel ikke være skyld i at nogen tager til Syrien lige nu? (det kan nok slet ikke lade sig gøre, ...) Kunne I ikke som et minimum lige til sidst skrive at det ikke er nu, man skal rejse til Syrien og Damaskus, for det er simpelthen for farligt! Mange hilsner Nina Horne
  Besked
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sidste nyt

Annonce

Mest læste

Blogs
#fatyoga
Læs bloggen
Afstemning

Hvor ofte ser du porno?

Stem